Vind rust
en ontspanning

Aanbiedingen

Het Stefanshof ligt midden in de natuur en biedt u de mogelijkheid om de drukte van alledag te vergeten en te genieten van ontspanning in een adembenemende ambiance.

Ontdek hier ook onze ruime keuze aan aanbiedingen in en rond de traditionele hoeve. Of het nu gaat om yoga in de open lucht, een wandeling door de bossen en valleien of een ware culinaire verwennerij in een van de omliggende restaurants. Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie op het Stefanshof.

Actief in de regio

Wie zin heeft om de regio te verkennen, die vindt rond om Amel talrijke mooie wandelpaden die er om vragen om ontdekt te worden.

Het zijn de verschillende karakteristieken van de Ardennen-Eifel-regio en de unieke natuur die van iedere wandeling iets spannends maken.

Of u nu een plezierige tocht langs wilde beken, watervallen en grandioze rotsformaties wilt maken of meer te weten wilt komen over de cultuur en geschiedenis van het gebied rond het drielandenpunt – het Stefanshof is het ideale uitgangspunt om Oost-België te voet te ontdekken.

Plan uw wandelroute Plan uw wandelroute

stefanshof-31
stefanshof-32

Culinaire hoogstandjes

In Oost-België staan genot en gastvrijheid hoog in het vaandel.

Niet voor niets heeft de streek een grote dichtheid aan uitstekende sterrenrestaurants, maar er zijn ook traditionele eetgelegenheden waar het goed toeven is. Culinaire hoogstandjes zijn gegarandeerd: vanuit het Stefanshof bereikt u in korte tijd een keur aan aanbevolen restaurants, die heerlijke gerechten met bij voorkeur lokale producten serveren.

Geniet volop van uw vakantie en proef onze typische specialiteiten uit de streek zoals forel uit kristalheldere Ardense beekjes of mals wild uit de plaatselijke bossen.